Followers

Saturday, May 7, 2011

~BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011~

assalamualaikum.....
hai korg...

ok rini aku nak join segmen incik Abg Ben




ok lau korg nak join n taw sal segmen leh p kat SINI

k daa...


13 comments:

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


> jemput singgah...
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/jangan-lupa-singgah-sini-ye.html

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

zyana said...

@ en solo: slmt hari sabtu gak...tq sudi dtg blog sye...

@ Fauzie Jasmani: salam kenal gak...amat2 dialu2kn lau nak follow...n tq sudi jenguk blog saya n nk follow saya...

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom singgah blog sy..
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!

Ros Anisza said...

salam perkenalan...... mari kita gegar!!

zyana said...

@ haris kaito: tq singgah blog saya insyaAllah t saya singgah...

@ros Anisza: salam perkenalan gak...

Muhammad Khairul Fahmi said...

singgah sini..jom gegar kump 5 :)

::Mastura Zakaria:: said...

follow cik gebu..jemput join..

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/aku-nak-promote-blog-followerssuka-tak.html

saya gemuk saya comel..^^ said...

boooommm3..cak..dtg gegaq n folow kamu dear..jemput dtg umah saya=)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Jum main Layang-Layang dengan Nadh nak?

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

FAZLINA AZIZ said...

singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
expire-date.blogspot.com

blogshop :
old-stuffresale.blogspot.com

THANK YOU !!!

waniey syazwani said...

datang gegar dari blog BA
sorry lambat, baru abih exam
:)
jemput datang blog saya