Followers

Wednesday, December 1, 2010

~tQ bEiNg My FrEn...SyG kAmOo sLaLu~

alooo....
assalamualaikum...
kte jmpe g dihari bru bulan december....
hmmm...
rini semangat plak nk update my entry....



hmm...
nk citer pe ek....
ok...rini aku nk citer my Bff kt U....
aku syg dia n brtuah dpt kwn cm dia....

klu nk taw jadual kami kt u ni sme je tiap2 sem...
hehehe...mmg ar kt uum ni jadual kami yg wat sendiri,pilih subjek sendiri n add drop sendiri...
huhu...
so...semua bnda kami wat sama2...
ktorg mesti akn sme group esemen...tp kdg2 aku ni byk sshkn dia...
sorry sgt ek my fren...

ohh yee...aku dok membebel ni lupe nk gtaw nama dia...
hehehe...
nama dia salmi....
mmg sama ngan nama my mom....
hehe...ada kimia kn...
kihkih...

dia asl dr penang....so aku byk belaja ckp utara ngan dia....
ble ngan dia pon aku akn ckp utara...
kami gak ada nama paggln manja taw....
"cik"...
tu nama panggilan kami dia akn pggl aku ngan panggln tu...
n cmtu gak aku...

tp sem dpn sem last kami kt cni...
kami pnye tmpt praktikal lain2...
hmm...so mknenyer sem dpn kami akn berpisah...
hehehe...
tp pape pon moga2 persahabatan kami akn kekal...

ohh ye...skrg ni profile pic fb kami sama taw...
xcaye....tgk bwh nih...
hehe...


my fb...


salmi fb..

haaa...caye kn...
hmmm...
ok daa....


2 comments:

Yan said...

Berkawan biar seribu like me..

zyana said...

hmm...
tol tu...
saye pon amalkn cmtuh...
tp dlm byk2 kte mesti 1 yg kte rapat...hehe